Η ελληνική διατροφή από την προϊστορία έως σήμερα
                  23. Η αστικοποίηση της ελληνικής κουζίνας (Γ’ Μέρος) 14 / 04 / 2013
            
            Οι πρόσφυγες της καταστροφής της Σμύρνης, η σκληρή κατοχή όπου δίνονταν περιουσίες για μια κουταλιά λάδι, ο σπαραχτικός Εμφύλιος, το μπόλιασμα της ελληνικής κουζίνας του ’80 και η νοσταλγία του χωριού. Η Ελλάδα των δύο ταχυτήτων, με την αείμνηστη μαγείρισσα, συγγραφέα και αρθρογράφο στο περιοδικό «Γαστρονόμος», Εύη Βουτσινά.
 
                 
              
              
              
           
           
           
           
          
          
         
          
          
         
          
          
         
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                      
                     